Onze Diensten

img

Wat kunnen wij voor u doen?

Goede preventie draagt bij aan het voorkomen van complicaties aan uw gebit. Bij elk consult proberen wij u daarom zo goed mogelijk te adviseren ten aanzien van preventieve maatregelen die u kunt toepassen bij uw dagelijkse mondverzorging. Preventie doen we natuurlijk samen en daarom staat bij Tandheelkunde Wieringa een goed team van preventieassistentes voor u klaar.

 

Preventieve mondzorg voor kinderen

Met goede mondverzorging kun je niet jong genoeg beginnen. Natuurlijk is dit voor veel kinderen nog niet vanzelfsprekend. Middels een preventieprogramma dat is ontworpen voor kinderen, proberen wij al van jongs af aan u en uw kind te helpen bij goede mondverzorging.

Ontstoken tandweefsel kan zeer pijnlijk zijn. Tijdens een wortelkanaalbehandeling verwijderd de tandarts het ontstoken weefsel. De kanalen worden gereinigd en gespoeld. Vervolgens worden de kanalen gevuld.

Ons primair doel is het behoud van gezonde tanden. Wanneer dit toch niet (meer) mogelijk is helpen wij u graag van begin tot eind met het verzorgen van een prothese. Hierbij ligt de nadruk altijd op uw wensen qua uitstraling én comfort.

Voor behoud of vervanging van tanden en kiezen kunnen kronen of bruggen worden geplaatst. Op deze manier wordt de vorm en functie van uw tanden en kiezen zoveel mogelijk behouden. Hierbij staat naast kwaliteit en functie ook esthetiek hoog in het vaandel.

Met behulp van een intra orale mondscanner kunnen wij een preciese afdruk van uw gebit maken. Hierbij zijn geen afdruklepels nodig, waardoor het voor de patiënt aangenamer is.